Home Voor Na Carambole Toepassing Voordelen Producten Volgorde Gebruiken Over ons Meningen
© ferdis-billardproducts.com
officiële leverancier 2013 van Duits kampioenschap
Spelers en besluitvormers
Harry Wolff, Duits kampioen senioren 2012 "Naar mijn mening, een topproduct. De reactie van de bal absoluut authentiek. Ik kan iedere pool speler in het bijzonder.”
Daniel Alvarez, federale rechters en EPBF Regels Instructor "Ik kan alleen maar zeggen in een zin: Very good! Eindelijk een echt nuttig product voor biljart.”
Andreas Efler, Vice Wereldkampioen Team 1998 driebanden "Dit product is geweldig, hoe versleten en vies een bal, met Greg's bal-glans als nieuw en hij wordt verleend het zegel een langdurige bescherming, perfect voor mij en mijn studenten biljart. "
Thomas Ahrens, Vice Wereld- kampioen - Europamesiter - meervoudig Duits kampioen Aritistik "Van oud naar nieuw met Ferdis- Biljartbal-Polijst geen probleem. Ik kan het alleen maar aanraden. "
Gerd Kunz, Europamesiter team conus 5 "Het is echt een product voor topsport gebied. Het gebruik van Greg's bal glans is tijdrovend, maar effectief. Vuil of Doek vezels worden niet alleen Zangetrokken door de bal oppervlak en een bal voortdurend doorgaat is gegarandeerd. "
Meningen